Бонус пакет "3-ти семестър"

Бонус пакет "3-ти семестър"

Практика продължаваща през всичките 6 месеца на обучение в Магистърската програма по „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“ на ВУЗФ.


Строител на страници - Elementor, Pro версия

Курс "WordPress от А до Я"

Курс WordPress

След като преминете курса, ще разбирате логиката и концепцията, стоящи зад един сайт и ще можете да проектирате и създавате сайтове.

Ще познавате всички функционалности на системата за управление на съдържанието и ще можете да ги използвате.

Студентите, взели участие в курса, получават Сертификат.

Семинар: Astra и Astra Pro стъпка по стъпка

Изключително мощна и гъвкава, Астра ви дава невероятни възможности. За да можете да се възползвате от тези възможности, трябва да ги познавате. В противен случай може да се окаже, че копаете саксия с багер.

По време на семинара ще научите точно това – какви са възможностите на темата и как да се възползвате от всяка една от тях.

Студентите, които се включат в семинара, ще получат Сертификат за преминато обучение за работа с Astra и Astra Pro.

Семинар: Работа с Elementor и Elementor Pro

Разликата между това да използвате предварително създаден темплейт на страница и това да създадете собствена страница е, като разликата между конфекцията и бутиковите облекла.

Способността да създавате страници, които по нищо не отстъпват на тези, създадени от истински професионалисти е висшият пилотаж в дигиталния маркетинг.

По време на семинара за работа с Елементор ще се научите как да правите уникални страници, пасващи точно на вашия проект.

Студентите, които учатват в семинара, ще получат Сертификат за преминато обучение за работа с Elementor.

Уъркшоп (работилница): Създаване на блог - тайните на успелите

Пътешественици, който разказват впечатленията си (travel bloggers), експерти (напр. готвачи), които споделят опита и знанията си в Интернет, корпорации, поддържащи корпоративен блог – неизброими са тези, които са осъзнали силата на блога и я използват, за да постигнат целите си.

Блогът е мощен инструмент за органичен трафик. И, разбира се, този трафик е привлечен основно от съдържанието. Начинът, по който е представено това съдържание онлайн, обаче, не е без значение. Нещо повече, то е с особено значение за два показателя   – начинът, по който хората „консумират“ съдържанието (Content Consumption) и преживяванията или опитът, който имат посетителите на сайта ви (Users Experience). Тези два показателя са ключови за това, колко успешен или неуспешен ще бъде даден блог.

По време на работилницата, студентите научават добрите практики за проектиране, структуриране и дизайн на блог. Резултатът – създават блог.

Участниците в работилницата получават Сертификат.

курс-създаване-на-блог

Работилница: Създаване на продаващ онлайн магазин с WooCommerce

WooCommerce-курс

WooCommerce e модул (плъгин), създаден за WordPress. Над 40% от е-магазините са базирани на WooCommerce, като активните инсталации са над 5 млн.

По време на работилницата студентите създават магазин от нулата до пълна готовност за работа, като сами избират дали той да е насочен към физически или виртуални продукти. Магазинът може да бъде предназначен и за продажба на услуги.

Участниците в работилницата получават Сертификат за преминато обучение за работа с WooCommerce.

Често задавани въпроси

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Не, не може! Пакетът 3-ти семестър е достъпен само за студентите в Магистърската програма „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“. При това, той е напълно безплатен за тях.

Ако все пак смятате, че единственото нещо, от което имате нужда, са технически умения, свързани със софтуерите, включени в пакета – разгледайте сайтовете на техните създатели, абонирайте се за видео каналите им. Там има повече информация, отколкото ви е необходима. В допълнение, редица компании са се специализирали в това да правят обучения за тези софтуери. Към всяка от платформите има огромни общности за взаимопомощ, където можете да получите отговор на специфичен въпрос.

Можете да се научите да работите с всеки софтуер сами. „3-ти семестър“ няма претенции да е единствената възможност за такова обучение. Всичко, за което претендираме е, че можем да ви покажем най-краткият път по който да се научите да работите с всеки от софтуерите, при това по начин, адаптиран за българските условия.

Курсът е обучение, при което се залага най-вече на активността на студентите. Те получават видеоуроци, които преминават когато и където им е удобно. В случай, че срещнат затруднение, може да направят индивидуална консултация с преподавател.

Семинарът е интензивно обучение продължаващо ден или (по изключение) два, което се провежда във форма, зависеща от развитието на пандемията – в реална или виртуална класна стая. Присъстващите могат да задават въпроси  директно на преподавателя. Жест към студентите, които не присъстват по време на семинара е, че те получават запис, губейки възможността да задават въпроси на лектора. В допълнение, не получават и Сертификат за преминатото обучение.

Работилница е практическо занятие, по време на което студентите работят сами. Присъства преподавател, който може оказва съдействие за преодоляване на затрудненията, които срещат. 

Правото да не се възползваш от правата си е основно право на всеки човек. Обученията от „3-ти семестър“ не са задължителни и няма изпити, свързани с тях. Студентите се включват само в тези обучения, в които желаят да се включат.

За да преминете успешно курса за WordPress, ще трябва да отделяте от 15 до 30 мин. в продължение на седмица – две.

Семинарите и работилниците ще ви отнемат по един ден. Това означава, че по време на 6 месечния срок за обучение ще трябва да отделите 4 дни. 

Не изглежда, като свръх натовареност – нали?

Има две възможности. Едната е да бъдат инсталирате на собствения ви компютър. В този случай, сайтът, по който ще работите ще е достъпен само за вас. Този сайт може да бъде мигриран в онлайн пространството, ако и когато решите.

Другата възможност е да работите директно в Интернет, т.е. сайтът ви да е видим за света. В този случай ще трябва да закупите домейн и да заплатите хостинг. Ние можем да ви съдействаме това да се случи на преференциални цени.

.

WordPress е Система за управление на онлайн съдържание или Content Management Sistem (CMS). Най-общо тази система ви дава възможност да създавате и управлявате сайтове, като използвате лесни функционалности, напр. drag end drop.

Повече за това, какво прави системата може да научите от тук

 

Съдържание на хармониката
Scroll to Top