Бонус пакет "3-ти семестър"

Какво е 3-ти семестър?

3-ти семестър е практика (или стаж, ако повече ти харесва), продължаваща през всичките 6 месеца на обучението в Магистърската програма „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“ на ВУЗФ.

Семестърът е бонус пакет, който е напълно безплатен за студентите, записали се в  магистърската програма до 25 октомври 2021 г.

В него са включени 5 обучителни модула и лицензи за Pro версиите на два софтуера, всеки от които е пазарен лидер в своята ниша. Стойността на бонус пакета доближава, дори превишава цената на магистърската програма. Повече информация за това ще намерите по-долу на страницата.

Студентите могат да се включат във всеки един от модулите, да си изберат само някои от тях и дори да не се възползват изобщо от бонуса. 

Как решихме да го направим?

Програмата по „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“ има 4 годишна история. По време на тези четири години ние внимателно слушахме студентите. От тази обратна връзка научихме ценни уроци, анализирахме ги и правихме адекватни промени – от съдържание на учебни програми до преподаватели. Така програмата влезе във фазата: „Работи – не я пипай!“.

Това ни даде възможност да се фокусираме върху целта да надградим програмата. Смятаме, че това, което направихме вади магистратурата от графата „Най-добра магистърска програма по дигитален маркетинг“ и я слага в графата „Магистърска програма по дигитален маркетинг, без аналог“. Не това, обаче, целяхме – това, което искахме е да дадем най-доброто на студентите си. Е, мисля че успяхме!

Сега остава студентите да се възползват по най-добрия начин от тази възможност. 

Какво включва "3-ти семестър"

Pro версия на най-популярната тема за WordPress

Astra  е единствената тема за WordPress, която не дифолтна, но се радва на над 1 млн. активни инсталации, като пазарният и дал расте най-бързо (сравнен с този на конкурентите и). 

Популярността и се дължи на това, че е лека, бърза и мощна, като функционалности.

Про версията идва в комплект с 200 + предварително изградени сайта – проектирани от маркетолози и реализирани от професионални дизайнери. Те са на 100% редактируеми така, че да можете да ги адаптирате към собствените си потребности.

Това дава възможност да създадете професионално направен сайт – буквално с един клик. 

Студентите в магистърската програма по „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“ получават безплатно лиценз за пакета ESSENTIAL BUNDLE, чиято редована цена е $169

Строител на страници - Elementor, Pro версия

С помоща на Elementor може да създавате страници на принципа drag and drop. Строителят на страници идва в комплект с над 300 темплейта и съдържа всички елементи, които може да ви потрябват. 

Студентите в магистърската програма по „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“ получават безплатно лиценз за пакета EXPERT – чиято цена е $199.

Курс "WordPress от А до Я"

Курс WordPress

След като преминете курса, ще разбирате логиката и концепцията, стоящи зад един сайт и ще можете да проектирате и създавате сайтове.

Ще познавате всички функционалности на системата за управление на съдържанието и ще можете да ги използвате.

Студентите, взели участие в курса, получават Сертификат.

Семинар: Astra и Astra Pro стъпка по стъпка

Изключително мощна и гъвкава, Астра ви дава невероятни възможности. За да можете да се възползвате от тези възможности, трябва да ги познавате. В противен случай може да се окаже, че копаете саксия с багер.

По време на семинара ще научите точно това – какви са възможностите на темата и как да се възползвате от всяка една от тях.

Студентите, които се включат в семинара, ще получат Сертификат за преминато обучение за работа с Astra и Astra Pro.

Семинар: Работа с Elementor и Elementor Pro

Разликата между това да използвате предварително създаден темплейт на страница и това да създадете собствена страница е, като разликата между конфекцията и бутиковите облекла.

Способността да създавате страници, които по нищо не отстъпват на тези, създадени от истински професионалисти е висшият пилотаж в дигиталния маркетинг.

По време на семинара за работа с Елементор ще се научите как да правите уникални страници, пасващи точно на вашия проект.

Студентите, които учатват в семинара, ще получат Сертификат за преминато обучение за работа с Elementor.

Уъркшоп (работилница): Създаване на блог - тайните на успелите блогъри

Пътешественици, който разказват впечатленията си (travel bloggers), експерти (напр. готвачи), които споделят опита и знанията си в Интернет, корпорации, поддържащи корпоративен блог – неизброими са тези, които са осъзнали силата на блога и я използват, за да постигнат целите си.

Блогът е мощен инструмент за органичен трафик. И, разбира се, този трафик е привлечен основно от съдържанието. Начинът, по който е представено това съдържание онлайн, обаче, не е без значение. Нещо повече, то е с особено значение за два показателя   – начинът, по който хората „консумират“ съдържанието (Content Consumption) и преживяванията или опитът, който имат посетителите на сайта ви (Users Experience). Тези два показателя са ключови за това, колко успешен или неуспешен ще бъде даден блог.

По време на работилницата, студентите научават добрите практики за проектиране, структуриране и дизайн на блог. Резултатът – създават блог.

Участниците в работилницата получават Сертификат.

курс-създаване-на-блог

Работилница: Създаване на продаващ онлайн магазин с WooCommerce

WooCommerce-курс

WooCommerce e модул (плъгин), създаден за WordPress. Над 40% от е-магазините са базирани на WooCommerce, като активните инсталации са над 5 млн.

По време на работилницата студентите създават магазин от нулата до пълна готовност за работа, като сами избират дали той да е насочен към физически или виртуални продукти. Магазинът може да бъде предназначен и за продажба на услуги.

Участниците в работилницата получават Сертификат за преминато обучение за работа с WooCommerce.

Искаш ли да бъдеш:

Дипломиран магистър по „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“ (Диплома с международна валидност. ВУЗФ е акредитирано от British Accreditation Council – BAC)

Искаш ли да имаш:

5 сертификата за работа с най-широко разпространените софтуери в световен мащаб, наложили се, като безспорни лидери в своя сегмент. Софтуери, използвани от водещите агенции за дигитален маркетинг. 

Софтуери, за които ще имаш годишен Pro лиценз, напълно безплатно. 

Човек със самочувствие и увереност? Това си ти!

Образованият човек има самочувствие, а човекът, който знае и може увереност.

Тази магистърска програма ще ти даде самочувствие и увереност

Ще знаеш и можеш достатъчно, за да:

  • се впишеш успешно в екипа на агенция за дигитален маркетинг;
  • започнеш и реализираш успешно свой проект за онлайн бизнес;
  • работиш, като фрийлансър.
Моментът, в който трябва да вземеш решение и да действаш е точно СЕГА!

Формуляр за кандидатстване за магистърската програма "Дигитален маркетинг и онлайн анализ" на ВУЗФ

ВАЖНО! Това предложение е еднократно. То няма да се повтори никога повече! Валидно е само и единствено за студенти, включили се в програмата за учебната 2021/2022 г.

Запиши се СЕГА и вземи още един бонус - може би най-важният!

Казвам се Бисер Райнов и преподавам във ВУЗФ почти 20 години. За това време съм имал възможност да наблюдавам пътя на стотици, а може би и хиляди студенти, учещи за магистри. 

Една от закономерностите, които съм забелязал е, че всички студенти, които завършват семестриално, но не се дипломират,  се провалят, защото не могат да се справят с разработването на Магисърската си теза – т.е. дипломната си работа. 

Ако се запишеш сега, ти няма да си един от тях. Ще те включа в еднодневен семинар за разработване на Магистърска теза, + ще имаш възможност да използваш 15 часа за индивидуална работа с мен – за да разработим двамата твоята магистърска теза. 

Не се колебай, попълни формата за кандидатстване още сега! Знаеш, че хората съжаляват не за това, което са направили, а за това, което не са. 

Запиши се в програмата още СЕГА!

Често задавани въпроси

Практиката ни показа, че много от студентите изпитват притеснение от „техническата страна“ на онлайн бизнеса. Широко е разпространено мнението, че за да направиш сайт, онлайн магазин или да инсталираш проследяващи кодове, напр. се изискват умения в програмирането.

Всъщност истината е друга – съвременните технологии позволяват да се направи буквално всичко в един онлайн проект, без да е нужно да се напише и ред код. Достатъчно е да се използват лесно разбираеми и лесно изпълними действия, като drag & drop, да кажем.

Студентите в програмата ще могат сами да се убедят в това. 3-ти семестър ще им даде не само умения и знания, но и самочувствието, че могат.

Ние вярваме, че 3-ти семестър ще създаде конкурентно предимство на студентите, както на пазара на труда, така и в личения бизнес, ако се насочат към такъв.

Не е нужно да имате предишен опит, нито някакви специални знания и умения. 3-ти семестър е напълно подходящ за абсолютно начинаещи. При това е без значение каква е вашата възраст, какво сте учили или работили до сега.

 

Не, не може! Пакетът 3-ти семестър е достъпен само за студентите в Магистърската програма „Дигитален маркетинг и онлайн анализ“. При това, той е напълно безплатен за тях.

Ако все пак смятате, че единственото нещо, от което имате нужда, са технически умения, свързани със софтуерите, включени в пакета – разгледайте сайтовете на техните създатели, абонирайте се за видео каналите им. Там има повече информация, отколкото ви е необходима. В допълнение, редица компании са се специализирали в това да правят обучения за тези софтуери. Към всяка от платформите има огромни общности за взаимопомощ, където можете да получите отговор на специфичен въпрос.

Можете да се научите да работите с всеки софтуер сами. „3-ти семестър“ няма претенции да е единствената възможност за такова обучение. Всичко, за което претендираме е, че можем да ви покажем най-краткият път по който да се научите да работите с всеки от софтуерите, при това по начин, адаптиран за българските условия.

Курсът е обучение, при което се залага най-вече на активността на студентите. Те получават видеоуроци, които преминават когато и където им е удобно. В случай, че срещнат затруднение, може да направят индивидуална консултация с преподавател.

Семинарът е интензивно обучение продължаващо ден или (по изключение) два, което се провежда във форма, зависеща от развитието на пандемията – в реална или виртуална класна стая. Присъстващите могат да задават въпроси  директно на преподавателя. Жест към студентите, които не присъстват по време на семинара е, че те получават запис, губейки възможността да задават въпроси на лектора. В допълнение, не получават и Сертификат за преминатото обучение.

Работилница е практическо занятие, по време на което студентите работят сами. Присъства преподавател, който може оказва съдействие за преодоляване на затрудненията, които срещат. 

Правото да не се възползваш от правата си е основно право на всеки човек. Обученията от „3-ти семестър“ не са задължителни и няма изпити, свързани с тях. Студентите се включват само в тези обучения, в които желаят да се включат.

За да преминете успешно курса за WordPress, ще трябва да отделяте от 15 до 30 мин. в продължение на седмица – две.

Семинарите и работилниците ще ви отнемат по един ден. Това означава, че по време на 6 месечния срок за обучение ще трябва да отделите 4 дни. 

Не изглежда, като свръх натовареност – нали?

Има две възможности. Едната е да бъдат инсталирате на собствения ви компютър. В този случай, сайтът, по който ще работите ще е достъпен само за вас. Този сайт може да бъде мигриран в онлайн пространството, ако и когато решите.

Другата възможност е да работите директно в Интернет, т.е. сайтът ви да е видим за света. В този случай ще трябва да закупите домейн и да заплатите хостинг. Ние можем да ви съдействаме това да се случи на преференциални цени.

.

WordPress е Система за управление на онлайн съдържание или Content Management Sistem (CMS). Най-общо тази система ви дава възможност да създавате и управлявате сайтове, като използвате лесни функционалности, напр. drag end drop.

Повече за това, какво прави системата може да научите от тук

 

Най-общо казано темата е начинът, по който изглежда един сайт. 
Значението на темата не се изчерпва само с външния вид на сайта. Тя е „отговорна“ за редица функционалности с ключово значение за даден сайт. Напр. скорост на зареждане. 

Scroll to Top