FAQ: Всичко за обучението по дигитален маркетинг, събрано на едно мястo

Тук събрах на едно място всичко, свързано с обучението по онлайн маркетинг в магистърски програми. Структурирах информацията по логичен начин, като подредих темите в тяхната естествена последователност.

В поста ще намериш отговори на често задавани въпроси, полезна справочна информация, наръчници и друга полезна информация.

Активни са линковете към теми, които вече са публикувани.

Част от темите, включени в списъка, са неактивни линкове. Така е, защото са в процес на изготвяне. Причината да са включени в списъка – за да знаеш какво ново ще намериш, като се върнеш следващият път.
Списъкът е отворен. Ще го допълвам с нови теми, а някой ще отпадат.

Ако имаш идея за тема, която ще направи списъкът по-полезен – готов съм да я включа. Просто ми пиши на brainov@abv.bg или ми звънни по телефона – 0878875472.

Не пропускай да видиш специалното ми предложение лично за теб.

Ако темата е нова за теб

Какво е дигитален маркетинг и за всеки ли е?

Това, което най-често отказва хората от дигиталния маркетинг, е асоциацията с нещо техническо, което изисква специални умения.

Всъщност, техническата страна на онлайн маркетинга не е истинският проблем. Платформите, приложенията и инструментите, използвани в дигиталния маркетинг, са толкова интуитивни и user friendly, че буквално всеки може да се научи да работи с тях.

Какво е „магистърска програма“?

Има ли смисъл да се учи магистратура?

Какво трябва да знае и може специалистът по дигитален маркетинг?

Ако обмисляш, сравнявайки различните възможности

Най-доброто обучение по дигитален маркетинг: курс, магистратура или…?

Как да си изберете магистърска програма?

Магистърската програма е добър начин да получиш знания и умения в конкретна област или професия, за сравнително кратък период от време.

Пазарът на образователни услуги обаче изобилства от предложения. Това е объркващо, дори за хора, които имат достатъчно опит. Едно объркване може да доведе до загуба на време и пари.

За да не се стигне до там – виж какво щях да направя, ако днес трябваше да си избирам магистратура.

Къде да уча дигитален маркетинг?

Кратък справочник за магистърските програми, в чието наименование фигурира изразът „дигитален маркетинг“.
Вярвам, че най-правилният избор е този, който човек прави сам за себе си. Справочникът ще улесни този избор, защото в него е събрана публично достъпната информация за магистърските програми по дигитален маркетинг на отделните университети. Това улеснява сравнението на различните възможности, от там и изборът на магистърска програма, която в най-голяма степен отговаря на индивидуалните ти изисквания. Освен това, справочникът ще ти спести един от най-ценните ресурси – време.

Каква е истинската цена на една магистратура?

Инвестициите, които правиш в себе си, са от типа 100% money back guarantee. Да мериш образованието си в пари е, като да мериш здравето си в пари.
Въпреки това, тук ще намериш информация, която ще ти помогне да определиш истинската цена на една магистратура, както и да не плащаш цената, която не се вижда на етикета.

Наръчник за дистанционно обучение: магистратура по онлайн маркетинг (Част I)

Това е практически наръчник за студентите, избрали дистанционната форма на обучение. Този наръчник ще е от полза за всеки, взел решение да се обучава дистанционно, независимо от това каква специалност и в кой университет.

В него ще намериш базисните неща, които ще ти помогнат да направиш по правилния начин първите си стъпки в дистанционното обучение. Така, резултатът от образованието ти няма да е просто диплома.

Ако е дошло времето да направиш своя избор

Синият океан на магистърската програма по „Дигитален маркетинг“ на ВУЗФ

Устойчивото конкурентно предимство на магистърската програма „Дигитален маркетинг“ на ВУЗФ или как ще ти дадем това, което другите не могат.

Студентите в магистратурата на ВУЗФ за обучението по дигитален маркетинг

Студентите от пилотния проект на магистърската програма споделят своите мнения, впечатления и преживявания от обучението си. Какво казаха те, след като приключи последният семестър от обучението им?

Образование в България: Магистратура „Дигитален маркетинг“

Разказ в снимки за първия семестър на пилотния проект на магистърската програма на ВУЗФ по „Дигитален маркетинг“.

Leave a Comment

Scroll to Top