Личностно Развитие

FAQ: Всичко за обучението по дигитален маркетинг, събрано на едно мястo

дигитален_маркетинг_обучение_справочник

Тук събрах на едно място всичко, свързано с обучението по онлайн маркетинг в магистърски програми. Структурирах информацията по логичен начин, като подредих темите в тяхната естествена последователност.

В поста ще намериш отговори на често задавани въпроси, полезна справочна информация, наръчници и друга полезна информация.

Активни са линковете към теми, които вече са публикувани.

Част от темите, включени в списъка, са неактивни линкове. Така е, защото са в процес на изготвяне. Причината да са включени в списъка – за да знаеш какво ново ще намериш, като се върнеш следващият път.
Списъкът е отворен. Ще го допълвам с нови теми, а някой ще отпадат.

Ако имаш идея за тема, която ще направи списъкът по-полезен – готов съм да я включа. Просто ми пиши на brainov@abv.bg или ми звънни по телефона – 0878875472.

Не пропускай да видиш специалното ми предложение лично за теб.

Ако темата е нова за теб

Какво е дигитален маркетинг и за всеки ли е?

какво е интернет маркетинг

Това, което най-често отказва хората от дигиталния маркетинг, е асоциацията с нещо техническо, което изисква специални умения.

Всъщност, техническата страна на онлайн маркетинга не е истинският проблем. Платформите, приложенията и инструментите, използвани в дигиталния маркетинг, са толкова интуитивни и user friendly, че буквално всеки може да се научи да работи с тях.

 

Какво е „магистърска програма“?

Има ли смисъл да се учи магистратура?

Какво трябва да знае и може специалистът по дигитален маркетинг?

 

Ако обмисляш, сравнявайки различните възможности

Най-доброто обучение по дигитален маркетинг: курс, магистратура или…?

 

Как да си изберете магистърска програма?

как_да_си_избереш_магистратураМагистърската програма е добър начин да получиш знания и умения в конкретна област или професия, за сравнително кратък период от време.

Пазарът на образователни услуги обаче изобилства от предложения. Това е объркващо, дори за хора, които имат достатъчно опит. Едно объркване може да доведе до загуба на време и пари.

За да не се стигне до там – виж какво щях да направя, ако днес трябваше да си избирам магистратура.

 

Къде да уча дигитален маркетинг?

къде_да_уча_дигитален_маркетинг
Кратък справочник за магистърските програми, в чието наименование фигурира изразът „дигитален маркетинг“.
Вярвам, че най-правилният избор е този, който човек прави сам за себе си. Справочникът ще улесни този избор, защото в него е събрана публично достъпната информация за магистърските програми по дигитален маркетинг на отделните университети. Това улеснява сравнението на различните възможности, от там и изборът на магистърска програма, която в най-голяма степен отговаря на индивидуалните ти изисквания. Освен това, справочникът ще ти спести един от най-ценните ресурси – време.

 

Каква е истинската цена на една магистратура?

магистратура_цена

 

Инвестициите, които правиш в себе си, са от типа 100% money back guarantee. Да мериш образованието си в пари е, като да мериш здравето си в пари.
Въпреки това, тук ще намериш информация, която ще ти помогне да определиш истинската цена на една магистратура, както и да не плащаш цената, която не се вижда на етикета.

 

 

Наръчник за дистанционно обучение: магистратура по онлайн маркетинг (Част I)

дистанционно_обучение_практически_наръчникТова е практически наръчник за студентите, избрали дистанционната форма на обучение. Този наръчник ще е от полза за всеки, взел решение да се обучава дистанционно, независимо от това каква специалност и в кой университет.

В него ще намериш базисните неща, които ще ти помогнат да направиш по правилния начин първите си стъпки в дистанционното обучение. Така, резултатът от образованието ти няма да е просто диплома.

 

Ако е дошло времето да направиш своя избор

Синият океан на магистърската програма по „Дигитален маркетинг“ на ВУЗФ

конкурентото_предимство_на_магистърска_програма_дигитален_маркетинг

 

 

Устойчивото конкурентно предимство на магистърската програма “Дигитален маркетинг” на ВУЗФ или как ще ти дадем това, което другите не могат.

 

 

 

Студентите в магистратурата на ВУЗФ за обучението по дигитален маркетинг

мнения_на_студенти_за_обучението_по_дигитален_маркетинг

Студентите от пилотния проект на магистърската програма споделят своите мнения, впечатления и преживявания от обучението си. Какво казаха те, след като приключи последният семестър от обучението им?

 

 

 

 

Образование в България: Магистратура „Дигитален маркетинг“

разказ_в_снимки_магистратура_дигитален_маркетинг

 

Разказ в снимки за първия семестър на пилотния проект на магистърската програма на ВУЗФ по „Дигитален маркетинг“.