Личностно Развитие

Вземи личната си програма за развитие в онлайн маркетинга + гаранция

Магистратура онлайн маркетинг ВУЗФ

 

Ако си избрал онлайн маркетинга за своя професия и си мотивиран да се развиваш в тази област – предлагам ти възможност да го направиш с гарантирани резултати.

Ще ти дам личната си гаранция за удовлетвореност, че като студент в магистърската програма „Дигитален маркетинг“ на ВУЗФ ще постигнеш целите си в три аспекта:

  • Знания;
  • Умения;
  • Професионална реализация.

Обади ми се на 0878 875 472 и ще уговорим час за интервю.

По време на разговора ни ще стане ясно дали магистърската програма е подходяща за теб. В случай, че е – ще направим твоята лична програма. Тази програма ще включва това, което знаеш и можеш, когато завършиш магистратурата и възможност за професионална реализация.

Аз ще поема писмен ангажимент, че ти ще постигнеш всяка една от целите, заложени в личната ти прогама.

Ако не успееш – ще оповестя публично това на сайта си, във Фейсбук, канала си в YouTube и където на друго място поискаш. При това, ще оставя публикациите завинаги и няма да ги трия по каквато и да е причина.

Вероятно нямаш точна идея за целите си и това е нормално. Можем да ги обсъдим заедно.

Може би имаш въпроси, чиито отговор не можеш да намериш тук. Може да поговорим и за тях.

Всичко, което трябва да направиш е да се свържеш с мен на 0878 875 472 или да ми пратиш мейл на brainov@abv.bg. В случай, че ми пишеш, не забравяй да ми оставиш координати, за да мога да се свържа с теб.

Как се появи личната ми гаранция за удовлетвореност

Едно от нещата, които съм научил от големия Зиг Зиглър е „Никога не заставай зад продукт, който не би продал на майка си“. Този принцип се е врязал дълбоко в съзнанието ми и стриктно се придържам към него. До сега не е имало случай да съжалявам.

Не бих предложил магистърската програма „Дигитален маркетинг“ на майка си, но записах в нея сина на един от най-добрите ми приятели. Мястото на Божидар в магистратурата вече е запазено.

Божидар Славейков, студент магистратура "Дигитален маркетинг" ВУЗФ
Божидар в момента е на бригада в САЩ, но мястото му в магистърската програма е запазено.

От бащата на Божидар съм видял само добро. При това не просто добро, а много добро. Не бих си позволил да го загубя като приятел, защото съм подвел сина му да направи грешен избор. И няма. Знам, че Божидар ще получи солидна подготовка по онлайн маркетинг и ще се реализира успешно. Убеден съм, че няма да съжалява за избора, който направи.

Работата на дигиталния маркетолог е интересна и пълна с предизвикателства. Това е професия, която определено предлага широко поле за изява. Освен това, има недостиг на специалисти, което дава добра възможност за реализация. Заплатите също не са за пренебрегване – добри са.

Божидар има потенциал да се възползва от възможностите, които дава онлайн маркетингът и е мотивиран да го направи. Аз знам кой е пътят, който трябва да извърви, за да постигне целите си. Ще се получи, убеден съм в това.

По повод на магистратурата на Божидар, проведох един разговор с баща му и няколко с него. Във всеки разговор поемах определени ангажименти. В един момент реших да оформя тези ангажименти писмено и да ги систематизирам. Така се появи личната ми гаранция за удовлетвореност, която ще ти дам по вереме на срещата ни.

Бащата на Божидар няма нужда от каквито и да е писмено оформени договорености, за да ми вярва. Думата ми му е достатъчна. Въпреки това, реших да връча личната си гаранция за удовлетвореност на Божидар. Признавам, користно.

„Користта“ е, че от нея става ясно какви ангажименти съм поел към сина на един от най-добрите си приятели. Сега, същата гаранция предлагам на теб, ако решиш да се запишеш в програмата.

Достатъчно е да ми позвъниш на 0878 87 54 72 и ще уговорим лична среща, на която ще уточним целите ти и аз ще поема писмена гаранция, че ще ги постигнеш.

Къде е „уловката“

Сигурно се чудиш какво ме прави толкова самоуверен и къде е уловката. Уловка няма. Има безспорен факт. Той е, че аз знам кой е пътят, който трябва да извървиш, за да постигнеш целите си, но не мога да го извървя вместо теб.

Мога да ти покажа посоката, да ти помагна да преодолееш трудностите, да те мотивирам – но не и да извървя твоята част от пътя вместо теб.

Да работим заедно означава всеки от нас да извърви своята част от пътя. Аз съм готов. А ти? Ако искаш да бъда твой ментор обади се на 0878 875 472 и запази час за интервю, още сега.

 

Защо го правя?

Сигурно се питаш защо правя това и какво ме движи.

Намерих себе си и открих мисията си, когато започнах да преподавам. За да бъдеш университетски преподавател ти трябват две неща – дарба и призвание. Мисля, че имам и двете. Не пиша тази статия, за да се хваля, обаче.

Пиша я, за да благодаря на студентите, които осмислят живота ми, зареждат ме с енергия, даваща ми сили да продължавам напред, и които ми носят удовлетворението, че това, което правя има смисъл и усилията ми не са напразни.

Преподавам заради тях! И ще продължа да го правя.

Когато взех окончателното решение, че животът ми ще бъде аудиторията със студенти, работех на още две места. Срещнах много неразбиране, дори упреци. От колеги, приятели, близки хора.

Колегите ме убеждаваха, че бъркам, защото това не е работа, от която могат да се изкарат пари. Приятели ми казаваха: „губиш си времето“. Близки хора ме упрекваха, че заради преподаването пропускам възможности, които няма да се повторят.

Не успяха да ме разколебаят. И не съжалявам затова. Взех трудно, но правилно решение. Ако днес бях изправен пред същия избор, щях да постъпя по същия начин.

От каквото и да съм се лишил, като пари или кариера – то не може да замени това:

студенти магистратура "дигитален маркетинг" - мнения

магистърска програма "Дигитален маркетинг" мнения на студенти

Не мога да опиша, какво ми носят тези думи. Това може да се разбере само по един начин – като се преживее. То е най-точният отговор на въпроса, защо преподавам. Заради това.

 

Непоисканите препоръки от Вили и Юлия

Когато реших, че ще напиша тази статия, си давах сметка за това, че тя би звучала по- убедително, ако вместо аз да разказвам за себе си, това направят студентите. Така са ме учили тези, които ме въведоха в маркетинга. На това уча и студентите си. По-убедително е когато другите говорят за теб, отколкото, когато го правиш ти самият. Маркетинговият термин е testimonial.

Всеки преподавател може да събере тонове препоръки от студенти. Особено от настоящи. Можех да го направя и аз. Всичко, което трябваше да направя е, да изпратя имейли или просто да пусна пост във Фейсбук. Убеден съм, че за ден щях да имам десетки отзиви от хвалещи ме студенти.

Проблемът е, че поисканата препоръка не е автентична и това се усеща. Затова реших да направя друго. Да изчакам непоискана препоръка. Ако се появи, да поискам разрешение да я използвам.

Появиха се само две – за повече от месец. Вили, на която съм преподавал отдавна и която е оставила много повече от трайна следа в съзнанието ми. И Юлия, с която работим все още заедно и която ще бъде успешен човек, защото ще си го отработва. Благодарен съм на двете. Искрено!

Бих показал и начина, по който се отзоваха на молбата, но това щеше да привнесе нотка на мелодраматизъм.

Затова ще спра до тук.

Единствената цел на тези отзиви е да стане ясно, че това, което казвам не са просто думи. Не само искам да преподавам, но и мога да го правя.

Ако искаш да се увериш лично, достатъчно е да ми позвъниш на 0878 87 54 72 и да запазиш своя час за интервю още сега. Ще ти дам личната си гаранция за удовлетвореност. Ще имаш индивидуална програма, водеща до предвидими резултати и най-добрата възможност да се обучаваш в сферата на онлайн маркетинга.

Още ли се колебаеш?

Тази година магистърската програма на ВУЗФ ще се проведе за втори път. Ето само по едно изречение от студентите от първия випуск:

 

Мариана Кобакова, студент в магистърската програма "Дигитален маркетинг" на ВУЗФ
Мариана Кобакова

Ако не искате обучението ви за магистър да премине в лоното на обичайните, скучни и досадни лекции, програмата по „Дигитален маркетинг” на ВУЗФ е правилното решение за вас.

 

 

 

 

 

 

Василена Бечева, студент в магистърската програма "Дигитален маркетинг" на ВУЗФ
Василена Бечева

Целите, които си бях поставила, бяха насочени към това да получа и надградя знания, да усвоя умения, които мога да приложа директно в практиката и те да ме направят по-успешна. Е, съвсем отговорно твърдя, че магистратурата доведе не само до постигане на целите ми, но и до повече.

 

 

 

 

 

 

Краси Логофетов

За мен беше полезно да придобия знания и умения в сферата на онлайн маркетинга.

Формата на обучение е изключително удобна за съвременния зает човек. Преподавателите, с които работихме по време на обучението, са хора, идващи от реалния бизнес.

Препоръчвам програмата.

 

Крастина Таскова, студент в магистърската програма "Дигитален маркетинг" на ВУЗФ
Крастина Таскова

Обучението ми даде възможност да се потопя в един нов и необятен свят! Неща, които смятах че са непостижими за мен, се оказаха не толкова сложни.

Едно от безценните неща в този университет е, че за преподавателите студентът е важен. Интересуват се какво мисли, какво е разбрал от това, което са преподали, а и накъде ще се развива – какво иска да постигне.

 

 

 

 

Потопи се в своето приключение в сферата на онлайн маркетинга – обади се на 0878 875 472 и запази час за интервю още сега.