Здравей и добре дошъл!

Казвам се Бисер Райнов и направих този блог за да се срещам и запознавам с хора, които са привлечени от онлайн маркетинга, но са абсолютно начинаещи в тази сфера и нямат никакви технически умения.

В случай, че мога да ти помогна да постигнеш целите си, да ти спестя време или да ти спестя пари - вероятно ще можем да намерим пресечни точки на интересите си и да работим заедно.

Проектът, който сега ми е с най-висок приоритет, е магистърската „Дигитален маркетинг“ на ВУЗФ. Покрай нея се появи студентската лаборатория по онлайн маркетинг, за която можеш да научиш повече – скролвайки надолу по страницата.

Ако се интересуваш от развитие в сферата на дигиталния маркетинг – виж статията „FAQ: Всичко за обучението по дигитален маркетинг, събрано на едно мястo“ . Може да ти е полезна.

Хвърли едно око и на безплатния курс "Как да превърнете сайта си от онлайн визитка в машина за нови клиенти". Може той да стане причина за първата ни среща.

И на финала, извинявай, че не започнах с „Казвам се Бисер Райнов и съм блогър и онлайн предприемач“. Не разказах нищо за себе си, защото Гугъл ме познава достатъчно добре и ако ти е любопитно, лесно можеш да ме проучиш.

Ако нещо бих искал да знаеш за мен, то е, че намерих себе си, когато започнах да преподавам. Затова, ако трябва да се представя възможно най-кратко: Аз съм преподавател - във ВУЗФ.

В случай, че с нещо мога да ти помогна: нямам търпение да те видя от другата страна.

Бисер Райнов

Лаборатория за онлайн маркетинг

Какво е?

Лабораторията е рекламна агенция за онлайн маркетинг. Създадох я, за да имат възможност студентите в магистърската програма да работят по истински проекти и да постигат реални резултати, още докато учат.

 

Как работи?

Съчетаваме ентусиазма и креативността на младите хора с прагматизма и опита на техните ментори, за да постигнем целите на нашите партньори. Това е механизмът, по който работи лабораторията.

В практически план: създаваме маркетингова концепция, която разбирате, цели, които приемате и показатели, които ви позволяват да измерите напредъка по всяко време. Резултатите, които можете да очаквате, са предвидими и ясни още в началния етап на проекта.

После сравняваме реалните резултати с това, което сте очаквали. Ако сме надминали очакванията ви, значи сме си свършили работата добре. Ако не сме – не знам, не се е случвало.

 

Защо при нас?

Макар на практика лабораторията да е рекламна агенция, има две неща, по което тя се различава съществено от останалите агенции.

Първото, не използваме думата „клиенти“. Вместо това, използваме „партньори“.

Второто е, че основната цел на лабораторията не е комерсиална. Резултатите на нашите партньори са по-важни от приходите, защото те са това, което увлича и има потенциал да мотивира студентите да  постигат повече.

Недостатък ни е това, че капацитетът ни е малък. Максимум 3-4 проекта. Повече не можем да поемем.

 

Как да влезете в лабораторията?

Начините са два. Да ми позвъните на 0878 87 54 72 или да ми пишете на brainov@abv.bg,  оставяйки ми телефон, за да се свържа аз с вас.

В рамките на един кратък разговор ще стане ясно дали ние сме тези, с които можете да работите в екип за постигане на целите си или не.