Кой съм аз?

Казвам се Бисер Райнов и съм преподавател във Висшето училище по застраховане и финанси. Освен това съм фасилитатор на магистърската програма „Дигитален маркетинг и бизнес финанси“.

Работил съм за големи корпоративни структури, но през по-голямата част от живота си съм бил фрийлансър и предприемач, стоящ за собствените си проекти.

Намерих себе си, когато започнах да преподавам. Мисията ми е да предавам знания. Искам да науча студентите си на всичко, което знам.

Бисер Райнов

КЛУБ „ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ“

Клуб „Дигитален маркетинг“ е проект, свързващ бизнеса с университета. Ставайки член на клуба, получавате възможност да работите с екип от професионалисти, които ще ви помогнат да развиете и оптимизирате вашия онлайн бизнес.

Същевременно осигурявате на студентите, които също са част от екипа, възможност да работят по реални казуси от практиката.

Това е win-win схема, от която си заслужава да се възползвате. Приемът в клуба е ограничен, което е разбираемо, с оглед на това, че капацитетът на екипа също е ограничен. Към настоящия момент клубът приема нови членове. Кандидатствайте за него сега.

Ще получите специално внимание и отношение от екипа, а проектът ви шанс, какъвто рядко се отдава. Членовете на клуба получават пълно обслужване на онлайн проектите си.